Hulp aan huis of kantoor

Home > Hulp aan huis of kantoor

Desktop PC, laptop en tablet advies en reparatie

Reparatie en onderhoud van uw pc of laptop

Computerproblemen oplossen is dagelijkse routine voor ons en de kans is groot dat wij uw computer of laptop snel en tegen een scherp tarief kunnen repareren. Uw computer kan bij uw thuis gerepareerd worden wanneer het probleem snel opgelost kan worden. Als het een langdurige reparatie wordt, nemen wij uw PC of laptop mee en brengen wij die bij u terug wanneer die klaar is. Indien u in Den Haag woont komen wij die gratis ophalen. Tarieven voor ophalen en brengen van computer of laptop buiten Den Haag kunt u hier vinden.

De werkwijze van Akistech is gericht op de wensen van de klant. Wij kiezen voor een heldere tariefstructuur en melden u -indien mogelijk- van tevoren de prijs van de reparatie, onderhoud of besproken werkzaamheden. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent. Onze reparaties worden vanuit huis uitgevoerd om de kosten zo laag mogelijk te houden en altijd na overleg met de klant.

Advies bij reparatie van uw tablet

Heeft u advies nodig bij schade aan uw tablet? Of gaat uw tablet niet meer aan? Akistech geeft eerlijk advies bij schade en software problemen. We zetten de kosten, de voor- en nadelen voor u op een rij zodat u kunt profiteren van de beste keuze en de scherpste prijs.

Komt u er niet uit?

Geen probleem! Akistech beantwoord graag al uw vragen. Computer problemen zijn soms erg ingewikkeld en wij kunnen u daarbij helpen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 85 38 73 53, zo heeft u een specifiek antwoord op uw vraag!


Heeft u onze hulp nodig? Wacht dan niet en bel ons voor een afspraak!
Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 85 38 73 53.